lovelito.blogg.se

Kreativitet & inspiration

... Och en Tim Burton...

Kategori: Allmänt






En Disney-bild

Kategori: Allmänt

Så fick jag då tid att teckna lite igen!

Denna gången blev det Tingeling...






Börjar få ett hem..

Kategori: Allmänt



Köksbordet ska putsas mer och bli ljusare, stolarna (ska bli fler) ska målas om, är inne på vitt, sen kanske det blir stolsdynor i någon färg, gammelrosa?..




Snälla Tobbe hjälpte mig så jag äntligen fick hyllorna på plats! Vilken skillnad det blev! (Framför allt på golvet där alla saker hittills varit!) är glad att jag fullföljde min idé, första ordentliga byggprojektet för egen del! :-) 


Sjukt nöjd med min "anslagstavla", av armeringsjärn! Ska pilla och dona lite till, exempelvis köpa ny lampskärm å så ska inte stora lapparna sitta där hela tiden! (Är aktuella påminnelser till mig själv :D)

Så skönt att gå omkring på golvet utan att kliva över saker eller klättra omkring för att nå! Ett enormt berg har lyfts från min rygg, axlar och nacke!!! Woho!!! 

A dream comes true....

Kategori: Allmänt

Drömmen om en nakenhund ser ut att bli sann! Ska ha lilla Marilyn nästa vecka måndag till torsdag, går allt bra då görs en kontrollbesiktning och papper skrivs. Då har jag äran att vara fodervärd åt denna goding! Läääääängtar....



The story of my life....

Kategori: Allmänt

Detta är så typiskt mig... Eller att det inte kan flyta på och fungera som jag vill... Efter vad som känts som en evighet så har jag äntligen fått klart hyllplanen, har sågat, slipat och målat. Konsoler är inhandlat så det är bara att skruva upp! Men jag kan såklart inte göra det själv utan ska passa in så att någon annan kan hjälpa, idag blev det min bror som hade tid. Borrade ett hål som bara växte för att tunabyggens hus är gjorda av nåt låtsasmaterial som bara dammar ut! Såååå inga hyllplan uppsatta idag utan fick istället spendera kvällen på Clas Ohlson för att handla nya skruvar, plugg och spackel för att få någon form av stadga i hålet som blev idag... Varför kan det inte bara funka? Dessutom är jag så jäkla less på att jag måste vara beroende av någon annan för att det ens ska komma upp några hyllor! (Kan liksom inte hålla en hylla på två meter, balansera med vattenpass och mäta, borra och skruva själv).... Såååå jag bor fortfarande i ett kaos... Ett kaos av verktyg (fantastiskt hur mycket man samlar på sig för att kunna göra enklare hushållsgrejer, känns som jag kan bygga ett hus med alla saker), lådor med fortfarande nerpackade grejer, böcker, skolgrejer till tentaplugg och kläder... I detta sover, äter, pluggar och lever jag. Äter fortfarande på golvet, pluggar i sängen (gärna med 10 böcker samtidigt) och klättrar över kartonger för att ta mig fram... E så trött...