lovelito.blogg.se

Kreativitet & inspiration

Blev en liten tårta till igår! :)

Kategori: Allmänt

Ljusa bottnar fyllda med chokladpudding och vaniljgrädde. Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan.




Finaste tårtbeställningen!

Kategori: Allmänt

Fick äran att göra två tårtor av en mycket fin anledning. 

Första ska representera liv: en sommaräng...
Ljusa bottnar med jordgubbar, vaniljgrädde och vaniljsmörkräm. Täckt med marsipan och dekorerad med marsipan och sugarpaste.


Den andra är gjord på chokladbottnar, hallongrädde, vit chokladmousse och vit chokladsmörkräm. Täckt med stelnad choklad och dekorerad med sugarpaste och ätbart guldflarn och guldspray.



Kryddor på kryddhyllan!

Kategori: Allmänt




Fått fler böcker! :)

Kategori: Allmänt

Nu är mitt "sängbord" klart! Fast böckerna kommer nog ändras, hur de ligger... Just nu passar det den övriga röran jag har... När jag har mer ordnat kanske även böckerna kommer ligga mer "perfekt". Lampan ska som sagt bytas ut! 





Och överst i högen ligger denna, tycker det passar mig!.... :


Överraskningstårta till praktikplatsen

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen haft helt underbara veckor på min praktikplats inom daglig verksamhet! Så mycket glädje, värme, skratt, härj och kramar..varje dag...i en månads tid, det är helt fantastiskt! Varje dag har varit en riktig energi-boost! Men imorrn gör jag sista dagen och har därför slängt ihop en tårta till de damer som varit mig närmast under den här tiden! 

Chokladbotten med hallongrädde, vit chokladmousse och vaniljsmörkräm. Täckt och dekorerad med marsipan.






Sängbord...

Kategori: Allmänt

Ska skaffa en ny, mindre, lampa och fler böcker men den börjar ta form! 😊




Går extremt sakta här...

Kategori: Allmänt

Efter praktik, matlagning och läsning så är det läggdags... Sköt under förvaringlådorna under sängen och ställde denna på sin plats (om jag inte ändrar mig när allt annat kommit på plats)... Jaa det är det jag har gjort idag... 


Jag har hört att en förkylning inte kommer långsamt utan bara spränger fram... Då undrar jag varför jag har varit snorig aslänge, hostade inatt och har varit hes och hängig idag UTAN att det bryter ut riktigt?! Jag kan ju liksom jobba och göra annat, väntar ju på den stora mördarinfluensan här! Så man blir HELT frisk nångång! Det här smålarvet klarar jag mig utan! 

Nu sitter den på väggen!

Kategori: Allmänt

Saknas bara lite grönt... 




Lever i ett kaos

Kategori: Allmänt

Lägenheten ommålad, nu är det "bara" att fixa allt, inreda som jag vill ha det! Synd att jag har lite krångliga planer som tar tid... Meeeen en liten bit på väg! 







ÄNTLIGEN!!!!!!

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer äntligen målaren hit! Så jag har packat grejer som satan och stuvat och donat! Innan helgen har jag en nymålad och fin lägenhet, och under tiden campar jag hos brorsan! Snart har jag mitt hem.... 







Drömma får man!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag turen att träffa en alldeles, alldeles.... ALLDELES underbar nakenhund och blev såklart störtförälskad! Jag har länge velat ha just en sån, men många pusselbitar ska vara på plats först... Alla mina tvivel försvann i samma stund som jag strök på hundens mjuka (och nyss insmorda) hud: jag kommer verkligen skaffa en chinese crested inom en snar framtid! Med en snar framtid menar jag inom de närmaste två åren. Jag måste verkligen känna att jag har koll på allt: tid, pengar och kunskap, men jag har ett mål och ger mig inte förrän jag har en liten Jörgen hemma! :-) 

Bilden är inte hunden jag träffade men snarlika!